ADDRESS

Laan van Hoornwijck 174
2497 DG Den Haag

PHONE

070 888 5208

Afspraak maken

U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak via de telefoon: 070 888 5208  of mail: info@ergotherapiezeker.nl.

Belangrijke mededeling: 

Helaas hebben wij op dit moment langere wachttijden dan u van ons gewend bent. In verband met toename van de drukte als gevolg van COVID-19 kunt u niet meer binnen enkele dagen bij ons terecht. De wachttijd tot er een afspraak kan plaatsvinden kan oplopen tot 2 weken. Sommige cliënten krijgen voorrang als dit medisch gezien dringend noodzakelijk is. 

Daar waar wenselijk zullen afspraken via beeldbellen plaatsvinden i.v.m. COVID-19. Behandelingen waarbij beeldbellen niet mogelijk/wenselijk is en waarbij de noodzaak wel aanwezig is om te (her)starten, zullen afspraken plaats kunnen vinden op de praktijklocaties of bij u thuis. Hierbij houden wij ons aan de adviezen en aanbevelingen van de beroepsgroep en het RIVM.

Houdt in ieder geval rekening met de volgende triage vragen:

  • Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: Neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Het kan zijn dat wij, wanneer u ‘ja’ beantwoord de behandeling alsnog uitstellen (of enkel door kan gaan middels beeldbellen), i.v.m. een verhoogd besmettingsrisico. Dit alles is afhankelijk van de noodzaak van behandeling en zal per individu en hulpvraag beoordeeld worden.

Bij afspraken op praktijkloactie of aan huis dragen wij altijd een medisch mondmasker. Dit wordt na elke afspraak vernieuwd. Daarnaast wassen wij onze handen grondig voordat de behandeling start. Wij komen alleen op huisbezoek als wij geen tekenen van verkoudheidsklachten vertonen. Mochten wij verkoudheidsklachten hebben kan het zijn dat de afspraak wordt geannuleerd of wordt omgezet in beeldbellen. Wij laten ons bij verkoudheidsklachten testen voordat wij weer op huisbezoek gaan.

Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.