ADDRESS

Laan van Hoornwijck 174
2497 DG Den Haag

PHONE

070 888 5208

Praktijk weer open

Geachte patiƫnten,

Vanuit onze beroepsvereniging hebben we te horen gekregen dat er groen licht is vanuit de overheid en het RIVM om de paramedische zorg ‘veilig en verantwoord’ op te schalen. Dat betekent dat de praktijk weer open is voor face to face behandelingen. Dit wel met gepaste voorzorgsmaatregelen om besmettingsrisico’s te beperken.

Daar waar wenselijk zullen afspraken via beeldbellen mogelijk blijven. Behandelingen waarbij beeldbellen niet mogelijk/wenselijk is en waarbij de noodzaak wel aanwezig is om te (her)starten, zullen afspraken plaats kunnen vinden op de praktijklocaties of bij u thuis. Hierbij houden wij ons aan de adviezen en aanbevelingen van de beroepsgroep en het RIVM.

Wij zijn de afgelopen dagen begonnen alle (gepauzeerde) patiƫnten te bellen om nieuwe afspraken in te plannen.

Houdt in ieder geval rekening met de volgende triage vragen:

– Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
– Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
– Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
– Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Het kan zijn dat wij, wanneer u ‘ja’ beantwoord de behandeling alsnog uitstellen (of enkel door kan gaan middels beeldbellen), i.v.m. een verhoogd besmettingsrisico. Dit alles is afhankelijk van de noodzaak van behandeling en zal per individu en hulpvraag beoordeeld worden.

Met vriendelijke groet,

Annekathrin Welz