ADDRESS

Delft: Marshalllaan 2
Den Haag: Laan van Hoornwijck 174

PHONE

070 888 5208

Team en specialisaties

Annekathrin Welz

Annekathrin Welz is een gecertificeerde ergotherapeut die haar opleiding heeft afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland, woont zij sinds 2009 in Nederland. 

Annekathrin is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met psychosomatische aandoeningen, burn-out gerelateerde energie onevenwichtigheden, complexe pijnklachten en langdurige COVID-symptomen. Verder is zij door haar ervaring en expertise in staat om cIiënten te behandelen op het gebied van neurologie, oncologie en reumatologie.

Annekathrin gelooft in het bieden van maatwerk afgestemd op de behoeften en voorkeuren van elke individuele cliënt. Zij maakt gebruik van een gedeelde besluitvormingsaanpak, waarbij cliënten en therapeuten samenwerken om verschillende behandelingsopties te verkennen en weloverwogen beslissingen te nemen over de beste aanpak. 

Als actief lid van de landelijke oncologie vakgroep van Ergotherapie Nederland is Annekathrin toegewijd aan het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast is zij aangesloten bij het multidisciplinaire oncologiezorgnetwerk Haaglanden.

Annekathrin is voorzitter van VEZH Haaglanden.

Ze spreekt vloeiend Duits, Nederlands en Engels en is beschikbaar voor afspraken van maandag tot en met woensdag.

 

 

Erva Mercimek

Erva Mercimek heeft haar opleiding in ergotherapie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam en is in maart 2021 begonnen bij Ergotherapie Zeker. Na de opleiding heeft ze zich gespecialiseerd in de neuromotorische rijpheid van het brein bij kinderen. Kinderen die nog niet voldoende neuromotorische rijpheid van de hersenen hebben doorgemaakt, kunnen concentratie-, planning- en organisatieproblemen hebben. Ze kunnen moeite hebben om stil te zitten, te leren lezen, te schrijven en te rekenen. Erva biedt specifieke therapie om de verdere ontwikkeling van neuromotorische vaardigheden bij kinderen te bevorderen om deze problemen aan te pakken.

Het zien van een kind dat uitdagingen overwint, zoals het leren strikken van zijn schoenen, leren schrijven of het uitvoeren van zelfzorgtaken, geeft haar veel trots en vreugde. Door kinderen te helpen obstakels te overwinnen op het gebied van hun fysieke, cognitieve of zintuiglijke ontwikkeling, gelooft Erva dat ze bijdraagt aan hun toekomstig succes en onafhankelijkheid. Ook het werken met families is belangrijk voor haar, omdat ouders en verzorgers een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van een kind. De diversiteit aan uitdagingen en de behoefte aan creatieve probleemoplossing houdt Erva voortdurend groeiend, zowel persoonlijk als professioneel. Uiteindelijk wordt Erva’s passie voor kinderergotherapie vervuld door kinderen te helpen obstakels te overwinnen en hun volledige potentieel te bereiken.

Erva spreekt vloeiend Nederlands, Turks en Engels.

Zij is beschikbaar voor afspraken op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

 

Yvette de Schepper

Yvette de Schepper is een gepassioneerde ergotherapeut die zich inzet voor het bieden van kwalitatieve zorg. Na het afronden van haar opleiding aan de Hogeschool van Rotterdam, is zij met veel enthousiasme bij Ergotherapie Zeker aan de slag gegaan. Sinds oktober 2022 heeft zij al heel wat cliënten mogen helpen en vindt ze het geweldig om te zien hoe de behandelingen het leven van haar cliënten positief veranderen.

Als specialist in de behandeling van dementie heeft ze zich verdiept in deze doelgroep door het EDOMAH certificaat te behalen. Het EDOMAH programma richt zich op ergotherapeuten die zich willen specialiseren in de behandeling van dementie. Met deze kennis en ervaring kan Yvette de best mogelijke zorg bieden.

Voor haar is het belangrijk om samen te werken met andere professionals, zoals mantelzorgers en zorgverleners. 

 
Yvette is beschikbaar voor afspraken op dinsdag, woensdag en vrijdag.